O nama

E-Smart Systems d.o.o. Beograd je kompanija osnovana 2000. godine u Beogradu. Naša kompanija se bavi razvojem, projektovanjem, konsaltingom, proizvodnjom, instalacijom i implementacijom IT rešenja.

Naša strateška opredeljenost je da pratimo, promovišemo i tržištu ponudimo najnovija dostignuća u okviru IT industrije što nije uvek lak zadatak, ali predstavlja temelj našeg uspeha. Izabrali smo projektnu organizaciju koja objedinjuje timski rad naših visokostručnih kadrova i naša posebna specijalistička znanja i iskustva kako bismo svojim klijentima obezbedili kvalitet, pouzdanost, zadovoljstvo i unapređenje poslovanja.

Ističemo se postignutim rezultatima iz domena IT bezbednosti, razvoja rešenja za finansijski i industrijski sektor, implementacije infrastrukturnih rešenja i razvoja rešenja i implementacije sistema za upravljanje dokumentacijom. Kao jedna od prvih kompanija u regionu koja je počela sa primenom Cloud tehnologije, svojim klijentima možemo da ponudimo brojne mogućnosti hostinga i tipove servisa.

Tokom godina portfolio usluga i proizvoda naše kompanije se širio, pa E-Smart Systems danas ima brojne  programe koji se fokusiraju kako na pojedinačne kupce (u slučaju dugogodišnje saradnje) tako i na celokupno tržište. Kompanija nudi proizvode i usluge na domaćem i inostranom tržištu kupcima iz širokog spektra delatnosti – od javnog sektora, preko kompanija iz svih oblasti industrije do finansijskog sektora. Svim našim korisnicima su kvalitet i bezbednost implementiranih IT rešenja osnova za ostvarivanje izvanrednih rezultata u okviru sopstvene delatnosti.

Od 2011. godine uspostavili smo sisteme upravljanja kvalitetom i bezbednošću informacija koje smo sertifikovali u skladu sa internacionalnim standardima ISO 9001 i ISO 27001. Prateći težnju da svojim korisnicima pružimo visok kvalitet usluge u domenu informacionih tehnologija 2015. godine smo implementirali sistem za upravljanje IT uslugama i sertifikovali ga prema standardu ISO 20000-1.

Vizija

  • Da budemo proaktivni i okrenuti ka budućnosti.
  • Da kroz rast i razvoj stičemo nova iskustva, a ostanemo mladi.
  • Da budemo profesionalci u svemu što radimo.
  • Da budemo jednostavno najbolji.


Misija

Naša misija je da promovišemo i tržištu ponudimo nove i superiorne tehnologije koje će biti temelj uspeha naših korisnika, i time doprinesemo kako opštem razvoju društva tako i poboljšanju kvaliteta života svakog pojedinca.


Vrednosti

Dosadašnji uspeh izgradili smo na osnovu znanja i sposobnosti naših zaposlenih i verujemo da su ljudi najvredniji resurs u borbi za uspeh. U nastojanju da održimo korak sa sve bržim razvojem informacionih tehnologija stvorili smo okruženje u kome vrednujemo mišljenje pojedinca i spajamo kreativnost i inovativnost sa najboljom poslovnom praksom.

Sertifikati

Kako bismo Vam dodatno garantovali kvalitet obavljenog posla implementiran je integrisan menadžment sistem koji se sastoji od sistema upravljanja kvalitetom, upravljanja bezbednošću informacija i upravljanja procesom pružanja usluga u domenu informacionih tehnologija. Potvrđeni su svetskim sertifikatima ISO 9001, ISO 27001 i ISO 20000.


Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Kako do nas?

Pokrenite mapu

E-Smart Systems d.o.o. sedište


Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Republika Srbija
+381 11 3050200