Prodaja softvera

Prodaja softvera

Cloud Solution Provider CSP

E-Smart Systems d.o.o. Beograd je prvi CSP partner u Srbiji od 2016. godine. Od tada broj zadovoljnih CSP korisnika je u stalnom porastu kako zbog našeg znanja i stručnosti tako i zbog fleksibilnosti samog programa.

Plaćanje se vrši na mesečnom ili godišnjem nivou prema broju licenci koje ste koristili.

Iskoristite pogodnosti Azure servisa i plaćajte na kraju meseca samo onoliko koliko ste potrošili – bez ograničenja ili plaćanja unapred.

Microsoft CSP

Service Provider License Agreement SPLA

Microsoft SPLA program (Services provider license agreement) je namenjen servis provajderima koji svojim krajnjim korisnicima nude softverske usluge bazirane na Microsoft proizvodima. Ovo je jedini Microsoft program licenciranja koji daje pravo korišćenja za komercijalni hosting. Osnovni uslov da postanete SPLA partner je da vaša firma bude deo Microsoft partnerske mreže.

Volume licensing

Licenciranje Microsoft softverskih proizvoda,  kako malim tako i velikim, kompanijama može da predstavlja izazov. Često se susrećemo sa pogrešnim koracima kada govorimo o legalnoj upotrebi softvera. Mi Vam nudimo rešenja za ovaj problem kroz odgovarajuće modele licenciranja. Ako niste sigurni da li pravilno koristite Vaš softver ili biste želeli da kupite licence kroz neki od odgovarajućih modela, možete nas kontaktirati putem mail-a ili telefona.

Microsoft Partner

Antivirusno rešenje  Bitdefender

Bitdefender je globalni lider za cyber-sigurnost koji štiti više od 500 miliona sistema u više od 150 zemalja. Bitdefender pruža sigurnost na koju se možete osloniti. S globalnom infrastrukturom za isporuku sigurnosti koja štiti pola milijarde korisnika, vizionarskim rešenjima i velikim brojem nagrada, od 2001. godine vrlo je pouzdan security provider.

Adobe

Preduzeća računaju na Adobe kako bi im pomogao da se suoče sa izazovima digitalne transformacije. Adobe mogućava kvalitetniju saradnju i upravljanje poslovnim procesima, efikasnije kreiranje, uređivanje, razmenu i zaštitu dokumenata kao i intuitivan i konzistentan rad i na mobilinim uređajima. Zahvaljujući Document Cloud online uslugama sada možete kreirati, uređivati i pratiti PDF datoteke u bilo kom pretraživaču i na različitim uređajima.

Corel

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da „baratate“ crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, ako volite složene crteže , atraktivne naslove, dijagrame, grafikone, i piktograme, nadrealističke slike onda neka vektorske grafike CorelDraw bude Vaš prvi korak ka uspehu.

Corel Draw

Palo Alto

Palo Alto Networks pruža rešenja za bezbednost mreže preko firewalla  koji identifikuju i kontrolišu aplikacije, skeniraju sadržaj da bi zaustavili pretnje i sprečili curenje podataka.

Firewall predstavlja strateški najvažniju komponentu u bezbednosnoj infrastrukturi mreže. Ovaj uređaj „vidi“ sav saobraćaj koji prolazi kroz mrežu i, kao takav, predstavlja najbolje mesto za nametanje bezbednosnih pravila.

Palo Alto Networks

Veeam

Veeam® je lider u rešenjima za sigurnosno kopiranje, oporavak i upravljanje podacima koja pružaju modernu zaštitu podataka. Pružamo jedinstvenu platformu za Cloud, Virtual, Physical, SaaS i Kubernetes okruženja. Naši klijenti su uvereni da su njihove aplikacije i podaci zaštićeni od ransomwarea, katastrofa i štetnih aktera i uvek su dostupni uz najjednostavniju, fleksibilnu, najpouzdaniju i najmoćniju platformu u industriji.


Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Kako do nas?

Pokrenite mapu

E-Smart Systems d.o.o. sedište


Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Republika Srbija
+381 11 3050200


Sistemsko inženjerstvo i bezbednost

Sistemsko inženjerstvo i bezbednost

Dizajn, podizanje i održavanje mrežne i sistemske infrastrukture

Odlučili ste se za on-premise infrastrukturu?

Nabavili ste vlastitu hardversku i mrežnu opremu i želite da je iskoristite na najbolji način, možda povežete i sa cloud IaaS?

Odlučili ste da inovirate firewall infrastrukturu i interne kontrole bezbednosti?

Želite da primenite najmodernije mehanizme zaštite na mrežnom i sistemskom nivou?

Želite da razvijete vlastitu infrastrukturu javnih ključeva (PKI)? 

Naši sistem inženjeri su kvalifikovani i sertifikovani da vam pruže različite vrste usluga: od konsultacija vezanih za izbor hardverske opreme i odgovarajućeg sistemskog i infrastrukturnog softvera, preko instalacije i konfiguracije, do monitoringa, održavanja i testiranja. 

Cyber security - od procene rizika do mirnog sna :)

Želite da unapredite postojeći nivo bezbednosti vaših informacija?

Želite da se uskladite sa standardima bezbednosti i najboljim praksama iz ove oblasti?

Želite da izaberete pravi framework za primenu kontrola bezbednosti koji će obezbediti optimalan nivo zaštite i dovoljno slobode za rast, razvoj i promene na vašoj infrastrukturi i aplikacijama?

Obezbedićemo vam najkvalitetnije konsultacije iz domena bezbednosti, zasnovane na decenijskom iskustvu, širok dijapazon obrazaca za implementaciju standarda iz oblasti bezbednosti, kao i podršku u svim fazama ovog procesa od evaluacije rizika, izbora i primene kontrola do merenja i testiranja efikasnosti i pripreme za sertifikaciju. 

Admin Forge

Socijalne mreže

Lista linkova


Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Kako do nas?

Pokrenite mapu

E-Smart Systems d.o.o. sedište


Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Republika Srbija
+381 11 3050200


Testing centar

Testing centar

Autorizovani testing centar Pearson Vue Select

E-Smart Systems d.o.o. Beograd je jedini autorizovani Pearson VUE Select testing centar.

Kod nas možete polagati ispite za sertifikate iz različitih oblasti. Sve potrebne informacije o ispitima koji su dostupni za polaganje možete naći na linku  SPISAK ISPITA

Pearson PTE

PTE

PTE Academic je test engleskog jezika koji koristi najsavremeniju veštačku inteligenciju kako bi pružio najpristrasniji i najsigurniji dokaz o veštinama engleskog jezika kandidata u svrhe studiranja i profesionalne primene.

Priznati su u hiljadama institucija širom sveta

PSI

Kod nas možete polagati i ispite za dobijanje međunarodno priznatih sertifikata iz raznih oblasti, najtraženijih iz IT sektora, bezbednosti, zdravstva, sporta, farmacije….

Više informacija o dostupnim ispitima i cenama možete  naći na sajtu provajdera PSI.

PEARSON VUE
TestingCentar

Socijalne mreže

Lista linkova


Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Kako do nas?

Pokrenite mapu

E-Smart Systems d.o.o. sedište


Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Republika Srbija
+381 11 3050200


Prodaja hardvera

HARDVERSKA REŠENJA

Fujitsu Select Circle

Fujitsu

Fujitsu portfelj je sačinjen od  uređaja namenjenih profesionalnoj upotrebi. U našoj ponudi možete pronaći Desktop i Laptop računare i radne stanice, Rack i Tower servere, sisteme za smeštanje, arhiviranje i zaštitu podataka, monitore i prateće periferne uređaje.

SUPERMICRO

SUPERMICRO je vodeći svetski provajder end-to-end računarskih rešenja visokih performansi i energetske efikasnosti, za korporativne IT, Data Centre, Cloud Computing, Hadoop/Big Data, HPC i sistemsku integraciju.

Supermicro Green

Green Revolution Cooling

Američka kompanija GRC Cooling je pionir u oblasti tehnologija hlađenja serverske opreme u jednofaznoj rashladnoj tečnosti. U našoj ponudi možete naći horizontalne rack-ormare namenjene smeštanju i rashlađivanju Data centar opreme, „mining“ opreme kao i portabilna turn-key  EDGE data centar rešenja.

Thales / Gemalto

Thales/Gemalto nudi rešenja u oblasti zaštite korporacijskih podataka, identiteta korisnika, sigurnosti novčanih transakcija, proverenih online usluga, cloud computinga, modernog prevoza, M2M komunikacija, eHealthcare i eGovernment usluga.

  • Čitači SMART kartica
  • eIDAS USB tokeni
  • HSM uređaji


Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Kako do nas?

Pokrenite mapu

E-Smart Systems d.o.o. sedište


Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Republika Srbija
+381 11 3050200


Web dizajn

Kompletna izrada sajta

Obezbedite jedinstven SEO optimizovan sajtUsluge iz oblasti web dizajna

Potreban Vam je  web sajt koji će Vas predstaviti i približiti korisnicima i koji ćete moći i sami da ažurirate?

Želite da budete među prvima na Google i Bing pretragama kako biste pospešili svoje poslovanje?

Hoćete sajt koji je optimizovan za sve veličine ekrana?

Sviđa Vam se sajt na kom se trenutno nalazite ili sajtovi Sertifikaciono telo, TACad, Dobra farma?

E-Smart Systems d.o.o. Vam nudi uslugu izrade i održavanja responsive web sajta uz moguću primenu SEO principa. Jedinstven i prepoznatljiv web identitet možemo Vam izgraditi na osnovu Vaših ideja ali smo jednako uspešni i kada nam potpuno prepustite ovaj zahtevan zadatak. Radom u timu pokrivamo sve segmente izrade profesionalnog i uspešnog web sajta i zahteve za funkcionalnostima svih vrsta.

Kao IT kompanija, imamo znanja i radimo u gotovo svim alatima koje oblast internet prezentacija zahteva.

Dizajn grupa
Dizajn grupa

Socijalne mreže

Lista linkova


Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Kako do nas?

Pokrenite mapu

E-Smart Systems d.o.o. sedište


Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Republika Srbija
+381 11 3050200


Standardizacija

<