Prodaja softvera

Cloud Solution Provider CSP

E-Smart Systems d.o.o. Beograd je prvi CSP partner u Srbiji od 2016. godine. Od tada broj zadovoljnih CSP korisnika je u stalnom porastu kako zbog našeg znanja i stručnosti tako i zbog fleksibilnosti samog programa.

Plaćanje se vrši na mesečnom ili godišnjem nivou prema broju licenci koje ste koristili.

Iskoristite pogodnosti Azure servisa i plaćajte na kraju meseca samo onoliko koliko ste potrošili – bez ograničenja ili plaćanja unapred.

Microsoft CSP

Service Provider License Agreement SPLA

Microsoft SPLA program (Services provider license agreement) je namenjen servis provajderima koji svojim krajnjim korisnicima nude softverske usluge bazirane na Microsoft proizvodima. Ovo je jedini Microsoft program licenciranja koji daje pravo korišćenja za komercijalni hosting. Osnovni uslov da postanete SPLA partner je da vaša firma bude deo Microsoft partnerske mreže.

Volume licensing

Licenciranje Microsoft softverskih proizvoda,  kako malim tako i velikim, kompanijama može da predstavlja izazov. Često se susrećemo sa pogrešnim koracima kada govorimo o legalnoj upotrebi softvera. Mi Vam nudimo rešenja za ovaj problem kroz odgovarajuće modele licenciranja. Ako niste sigurni da li pravilno koristite Vaš softver ili biste želeli da kupite licence kroz neki od odgovarajućih modela, možete nas kontaktirati putem mail-a ili telefona.

Microsoft Partner

Antivirusno rešenje  Bitdefender

Bitdefender je globalni lider za cyber-sigurnost koji štiti više od 500 miliona sistema u više od 150 zemalja. Bitdefender pruža sigurnost na koju se možete osloniti. S globalnom infrastrukturom za isporuku sigurnosti koja štiti pola milijarde korisnika, vizionarskim rešenjima i velikim brojem nagrada, od 2001. godine vrlo je pouzdan security provider.

Adobe

Preduzeća računaju na Adobe kako bi im pomogao da se suoče sa izazovima digitalne transformacije. Adobe mogućava kvalitetniju saradnju i upravljanje poslovnim procesima, efikasnije kreiranje, uređivanje, razmenu i zaštitu dokumenata kao i intuitivan i konzistentan rad i na mobilinim uređajima. Zahvaljujući Document Cloud online uslugama sada možete kreirati, uređivati i pratiti PDF datoteke u bilo kom pretraživaču i na različitim uređajima.

Corel

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da „baratate“ crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, ako volite složene crteže , atraktivne naslove, dijagrame, grafikone, i piktograme, nadrealističke slike onda neka vektorske grafike CorelDraw bude Vaš prvi korak ka uspehu.

Corel Draw

Palo Alto

Palo Alto Networks pruža rešenja za bezbednost mreže preko firewalla  koji identifikuju i kontrolišu aplikacije, skeniraju sadržaj da bi zaustavili pretnje i sprečili curenje podataka.

Firewall predstavlja strateški najvažniju komponentu u bezbednosnoj infrastrukturi mreže. Ovaj uređaj „vidi“ sav saobraćaj koji prolazi kroz mrežu i, kao takav, predstavlja najbolje mesto za nametanje bezbednosnih pravila.

Palo Alto Networks

Veeam

Veeam® je lider u rešenjima za sigurnosno kopiranje, oporavak i upravljanje podacima koja pružaju modernu zaštitu podataka. Pružamo jedinstvenu platformu za Cloud, Virtual, Physical, SaaS i Kubernetes okruženja. Naši klijenti su uvereni da su njihove aplikacije i podaci zaštićeni od ransomwarea, katastrofa i štetnih aktera i uvek su dostupni uz najjednostavniju, fleksibilnu, najpouzdaniju i najmoćniju platformu u industriji.


Budimo u kontaktu

Kontaktirajte nas

Kako do nas?

Pokrenite mapu

E-Smart Systems d.o.o. sedište


Kneza Višeslava 70a
11030 Beograd
Republika Srbija
+381 11 3050200